SajmoviSajam Građevinarstva 2023

14/04/2023

SAJAM GRAĐEVINARSTVA 2023

Dragi prijatelji, кažu da je inovativnost sposobnost da se promena percipira kao prilika, a ne kao pretnja i da je granice mogućeg otkriti jedino pošto se zakorači u nemoguće. Ako ste saglasni sa ovim stavom, prava je prilika da se ponovo sretnemo ili konačno upoznamo.

Čast nam je da vas pozovemo na Međunarnodni sajam građevinarstva 2023, koji će biti održan od 24 – 27. aprila, u hali broj 1. Čekamo vas štandom pod brojem 1115.

Predstojeći sajam je jedinstvena prilika kada detaljnije možete da se upoznate sa CP Security inovativnim proizvodima i našim načinom poslovanja.

Evva Air key jedan je od mnogobrojinih proizvoda za kontrolu pristupa, koji će biti izložen na sajmu. Ako želite da saznate kako telefon preuzima ulogu ključa, ili hoćete da znate više o funkcionalnim mogućnostima Cominfo turniketa, i ako vas zanima detaljnije o mogućnostima Master key sistema, posetite nas na sajmu od 24 – 27.aprila.

Pored Evva mehaničkih i elektronskih sistema za zaključavanje i Cominfo barijera, na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva, biće predstavljen i ILOQ digitalni sistemi za zaključavanje, i naša My work automatizovana evidencija radnog vremena. Ako koristite veliki broj ključeva svakodnevno se susrećete sa problemom kako ispratiti koji je ključ kod koga. Elektronski sistem kombinuje bezbedno skladištenje ključeva i elektronsko beleženje njihovog prometa.

Besplatan ulaz na sajam
uz registraciju

U želji da budemo što bolji domaćini, želimo da vas informišemo da postoji i mogućnost besplatnog ulaza uz registraciju na sajtu sajma građevinarstva, u kartici B2B, odnosno putem linka: https://seebbe-buildingtradefair.talkb2b.net/ Link za registraciju, uz koju dobijate besplatne karte za sajam, biće aktivan i otvoren sve do 22.aprila. Podsećamo da je važno da ove ulaznice odštampate i ponesete sa sobom. Napominjemo da se ove ulaznice ne odnose na besplatan parking.

Takođe, na sajtu možete pronaći sve važne informacije vezano za sajam SEEBBE 2023.

Vidimo se u Hali 1 Beogradskog sajma.

Elektronska kontrola pristupa bez napajanja ILOQ
Elektronska kontrola pristupa i upravljanje ormarićima
Evva premium cilindri za vrata na sajmu gradjevinarstva
Visoki turniket barijera za stadione, sportske centre, bazene, spa, terme
Evva master key na sajmu gradjevinarstva
Cominfo-3
CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.