Kontrola pristupa

CP Security Group

CP Security Group je dugogodišnji lider na implementaciji sistema za kontrolu pristupa u zemlji i inostranstvu. Bezbedno fukcionisanje savremenog društva nepojmljivo je bez kontrole pristupa. To je nužnost današnjice kako za javne objekte, državne ustanove i korporativne zgrade tako i za preduzeća, lokale, porodične kuće i druge tipove objekata. Ako imate nedoumicu koji sistem kontrole pristupa je najbolji za vaše potrebe, slobodno nas pozovite ili zakažite prezentaciju nekog od naših proizvoda. Tu smo da pomognemo vašoj kompaniji.

Barijera turniket sg 1000 cominfo

COMINFOPešačke Barijere
i Turniketi

Glavna funkcija ovih rešenja za kontrolu pristupa jeste sprečavanje neovlašćenih osoba da uđu u obezbeđene prostorije ili objekte.

Evidencija radnog vremena - izveštaji

CP Security groupEvidencija radnog vremena My Work

Precizan uvid u to ko kasni na posao, ko prekoračuje vreme pauze, izlazi ranije s posla ili radi prekovremeno – i to nije sve…

Acta kontrola pristupa

CP Security groupACTA
kontrola pristupa

ACTA je rešenje na bazi RFID tehnologije za sistem kontrole pristupa.

Iloq elektronska brava s5 i s50 - otključavanje mobilnim

ILOQILOQ S5 i S50
elektronske brave

Elektronska kontrola pristupa bez baterija i kablova, naročito pogodna za pristup udaljenim lokacijama poput baznih stanica, trafo stanica, i sličnih lokacija.

Evva Master key - sistem master ključa

EVVAMaster key sistem - jedan ključ za sve brave

Zamenite svoj svežanj ključeva jednim glavnim master ključem i dodelite pravo pristupa prostorijama vašim zaposlenima prema njihovim nadležnostima.

Elektronska brava Evva Air key - otključavanje telefonom

EVVAAIR KEY
elektronske brave

Air Key sistem omogućuje da se pristupi prostorijama dodeljuju ili ograničavaju online, putem aplikacije, pri čemu mobilni telefon postaje ključ.

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2023/08/ACTIS-Vizual.jpg

CP Security groupACTIS kontrola pristupa i prodaja ulaznica

Sistem za prodaju ulaznica i kontrolu prolaska za sportske objekte svih vrsta, od fudbalskih stadiona i sportskih dvorana do skijališta, ali i na autobuskim stanicama, sajmovima, bazenima, ulazima za raličite lokalitete i sličnim objektima.

Proizvodi renomiranih svetskih proizvođača
za kontrolu pristupa (Access control)

Širok je spektar proizvoda za kontrolu pristupa koje možete pronaći kod nas. Jedno je zajedničko svim proizvodima, to je da su estetski moderno dizajnirani, jednostavni za upotrebu, prilagodivi i napravljeno od izdržljivih i otpornih materijala. Naši proizvodi mogu se lako adaptirati gotovo svim vašim potrebama.

Kod nas možete pronaći različite vrste modela pečakih barijera i turniketa, Cominfo proizvođača, za efikasnu i brzu kontrolu pristupa. Pored brzh barijera, SG 1000, i Easy Gate Superb turniketa, kod nas možete pronaći i druge tipove barijera, poput Bar Ba, univerzalne troktrake barijere, Rexon Era 3 visoke varijere, u vidu dvostruko obrtne kapije sa elektronskom kontrolom pristupa, ali i Gate Era barijeru, koja prestavlja visoku dvosmernu kapiju koju karakteriše visoka bezbednost.

Sve naše barijere omogućuju i korišćenje različitih tipova elektronske identifikacije, RFID tagove ili narukvice, Milfare kartica i slično.

Evva elektronski sistemi zaključavanja, u okviru kojih se možete opredeliti za Xesar ili Air key. Ovakvi sistemi imaju mogućnost davanja preciznih informacija o ovlašćenom pristupu prostorija.

Evva Master key složeni sistemi zaključavanja, pri čemu jedan ključ može da se koristi za sve brave, a u zavisnosti od toga koliko su kompleksne strukture koje obezbeđuje ovaj sistemi imaju nekoliko nivoa,  sistem generalnog ključa, master ključ sistem, ili sistem centralnog ključa. Ove sisteme, kao i šeme za kontrolu otvaranja prostorija, možemo zajedno osmisliti i realizovati.

Pored elektronskih sistema, našu ponudu upotpunjuju i mehanički sistemi zaključavanja –Evva katanci i bravice. Ovi vrhunski tehnološki sistemi pružaju maksimalnu zaštitu od obijanja, a u ponudi su nekoliko vrsta različitih modela cilindra. EPS, sa patentiranom zaštitom, ICS, sistem sa ojačanim telom ključa, 4KS, premium sistem sa 4 kanala i MCS, sistem zaključavanja sa magnetima, koji pruža trostruku zaštitu.

Poput cilindara i elektronskih sistema, Evva katanci i bravice obezbeđuju potpunu zaštitu za različite namene i odgovaraju najvišim standardima sigurnosti.

Pored ovih Sistema, ILOQ je još jedan inovativno softversno rešenje za višestruke sisteme zaključavanja, naročito pogodan za kontrolu pristupa na udaljenim i nepristrupačnim lokacijama. ILOQ sistem, bilo da se radi o seriji S50 ili S5, garantuje održavanje najvišeg nivoa bezbednosti, a obezbeđuje smanjenje troškova, u odnosu na druge mehaničke sisteme, identične namene.

Za potrebe državnih institucija, graničnih prelaza, bankarstva ili hotelijerstva, i drugih tipova ustanova koje imaju potrebu da kontrolišu verodostojnost dokumenata, isprava ili novca, u ponudi su se našli i Regula uređaji za kontrolu dokumenata. Regula 1025 ili Regula 4205 D, za proveru autentčnosti pasoša, ličnih i putnih isprava. Magnetno-optički uređajI, Regula 7517 za proveru broja šasije avozila, kao i Regula 7505M koja predstavlja radnu stanicu za forenzička ispitivanja vatrenog oružja i bojeve municije. Kod nas, možete pronaći i softver za kontrolu dokumenata i upravljanje Regula opremom.

Ako niste sasvim sigurni šta vam je zaista potrebno, a tiče se uređaja za kontrolu pristupa, naš eksprertski tim će vam pomoći da zajedno pronađemo ono što potpuno odgovara vašim ličnim potrebama, ili potrebama vašeg poslovanja.

Kontrola pristupa Srbija i region: Prodaju i montažu vršimo na teritoriji cele Srbije, BIH, Crne Gore i Severne Makedonije i garantujemo da su naši proizvodi za kontrolisanje pristupa, vrhunskog kvaliteta i apsolutno pouzdani, što se dokazalo mnogo puta u praksi, pre svega, višegodišnjom primenom, na najrazličitijim objektima i za različite potrebe.

Estetski moderno dizajnirani, jednostavni za upotrebu, prilagodivi i napravljeno od izdržljivih i orpornih materijala, svi naši proizvodi mogu se lako adaptirati vašim potrebama. Zato nas pozovite i osigurajte svoje poslovanje ili imovinu, nekim od inovativnih tehnoloških rešenja za bezbednost i kontrolu pristupa.

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.