VestiCP Security na Devetom Međunarodnom Stručnom Skupu „Dani korporativne bezbednosti 2023“

15/11/2023

CP Security na Devetom Međunarodnom Stručnom Skupu
"Dani korporativne bezbednosti 2023"

Sa zadovoljstvom vas  obaveštavamo da je CP Security aktivno učestvovao na Devetoj Međunarodnoj stručnoj konferenciji „Dani korporativne bezbednosti 2023“. Ova prestižna konferencija održala se 13. i 14. novembra 2023. godine u luksuznom ambijentu hotela Movenpick Resort & Spa Fruške Terme 4* u Vrdniku.

Organizatori ovog značajnog događaja su Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti, u saradnji sa Asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope (SEECSA). Ovogodišnja konferencija predstavljala je tradicionalno okupljanje stručnjaka iz oblasti korporativne bezbednosti, privlačeći međunarodne učesnike iz javnog i privatnog sektora u Republici Srbiji i širem regionu.

Dani korporativne bezbednosti
Dani korporativne bezbednosti 3
Dani korporativne bezbednosti 2
Dani korporativne bezbednosti 4

Predstavljanje inovativnih rešenja
koja pružamo našim klijentima.

Cilj skupa je unapređenje struke menadžera korporativne bezbednosti kroz razmenu iskustava, prezentaciju primera dobre prakse i naglašavanje značaja uspostavljanja sistema korporativne bezbednosti u procesima upravljanja javnim i privatnim kompanijama, kao i drugim institucijama.

CP Security je aktivno doprineo konferenciji prezentacijom najnovijih dostignuća u oblasti korporativne bezbednosti, kao i kroz predstavljanje inovativnih rešenja koja pružamo našim klijentima.

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.