VestiEvidencija radnog vremena za 1 dinar

21/01/2023

Evidencija radnog vremena za 1 rsd

Desna ruka svakog poslodavca - automatizovana evidencija radnog vremena, odlična prilika, jer sada uređaj možete dobiti za samo 1 rsd!

Dokazano je da radnici efikasnije poštuju radne obaveze kada postoji jasan sistem koji evidentira njihov učinak. Naša Evidencija radnog vremena tačno pokazuje koliko je radnik došao ranije ili ostao duže. Psihologija je dokazala da svaki zaposleni pruža svoj maksimum kada je svestan da njegovo kašnjenje ili prekovremeni rad neće ostati nezapaženo.

,,Desna ruka poslodavca – My work ERV za samo jedan RSD! Precizna, detaljna, nepogrešiva i apsolutno pouzdana evidencija. Ne treba da se oslanjajte na intuiciju, samo pratite izveštaje! Izuzetna prilika za nove korisnike, jer sada uređaj možete dobiti za 1 rsd uz ugovornu obavezu od 24 meseci.“

Želite sistem koji štedi vaš novac i vreme? Kašnjenja, prevremeni odlazak s posla ili izlasci u vreme predviđeno za rad više nisu opcija! Sistem crvenog i zelenog izveštaja, otkriće vam preciznu sliku o svakom vašem zaposlenom ponaosob. My work evidencija vama će biti od pomoći i kada budete odlučili da dodatno motivišete ili nagradite najefikasnije radnike. Ako im pokažete da posvećenost nije uzaludna, oni će ostati lojalni vama i neće ni pomišljati da odu iz kompanije.
Evidencija sasvim detaljno, kroz izveštaje, prikazuje broj prekovremenih sati na poslu, na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Nagradite svoje najvrednije radnike i stavite tačku na kašnjenja neodogovrnih zaposlenih.

ERV My Work
za bolju produktivnost

Pored evidencije o dolascima i odlascima zaposlenih, My work sistem ima mogućnosti da beleži svaku pauzu vašeg zaposlenog. Neki radnici se na pauzi zadržavaju duže od ostalih, sada ćete znati koji, a znaćete i tačno koliko.
Moguće su različite opcije izveštaja, odmah i sa bilo koje lokacije, u zavisnosti od vaše potrebe. ERV je najbolji asistent, jer štedi novac, vreme i energiju. Sada konačno možete da se opustite i posvetite onome što je relevantno.
Unapredite svoje poslovanje i povećajte efikasnost zaposlenih po PROMO cenama, jer je ERV sada dostupna za 1 rsd. My Work evidencija radnog vremena štedi novac na više nivoa i povećava produktivnost, a jednako je pogodna za manja preduzeća, kao i za velike kompanije.

Kontaktirajte nas za besplatnu prezentaciju ili više detalja.

erv
CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.