VestiDani korporativne bezbednosti 2022

08/12/2022

8. međunarodna konferencija
Dani korporativne bezbednosti 2022.

CP Security je sa ovogodišnje međunarodne konferencije Srpske Asocijacije Menadžera Korporativne Bezbednosti – SAMKB, poneo plaketu za inovativna rešenja na polju kontrole pristupa.

Priznanje je uručeno direktoru naše kompanije, Draganu Suhaneku.

Čast je i zadovoljstvo da baš naša firma bude nagrađena ovakvim priznanjem na važnoj međunarodnoj konferenciji ,,Dani korporativne bezbednosti“. Osećamo veliku odgovornost, pre svega, da se nakon ovog priznanja, još intenzivnije posvetimo inovativnim rešenjima za kontrolu pristupa.

Današnji svet je ne zamisliv bez nekog vida kontrole pristupa, što ostavlja mnogo prostora za firmu kakva je naša, ali i za inovacije, a to je izazov kakvom se rado prepuštamo. Još je zadovoljstvo veće, s obzirom da je plaketa stigla malo posle našeg 7.rođendana.

Dobro je biti među ljudima iz identičnih branši, danas je svako od nas saznao nešto novo, a to je suština ovakvih događaja.

c1a
c10
Untitled-1
c4
c3
c2
c5
c6
c7
c9

Međunarodna konferencija

Međunarodnu konkrerenciju, osmu po redu, otvorio je pozdravnim izlaganjem, predsednik SEECSA – Asocijacije menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope, prof.dr Atanas Kozarev.

Potom nam je pomoćnik Načelnika Sektora za vanredne situacije, Bojan Tomić, predstavio novine u pravnoj regulativi, koje se odnose na zaštitu kritične infrastrukture.

Pošto su dodeljene nagrade, obratio nam se prof. dr Goran Matić, sudski veštak i predsednik Stručnog saveta SAMKB. Goran nam je pojasnio kako funkcioniše obrada i zaštita podataka u kritičnoj infrastrukturi.

Ispred SAMKB, o najavi programa edukacije Menadžera korporativne bezbednosti, prisutnima se obratio prof.dr Dragan Trivan, inače predsednik SAMKB i mr Mirjana Kovačević, direktor Poslovne Akademije Privredne komore Srbije.

U hotelu Metropol Palace, o naprednim sajber napadima na korporacije Jugositočne Evrope, ali i geopolitičkim implikacijama i metodama prevencije, govorio je Vladan Todorović. Ispred Telekoma Srbije, menadžer za planiranje IT zaštite, Dragan M. Ristić, upoznao nas je sa implementacijom ISO standard kao rešenjem za unapređenje korporativne bezbednosti.

Na 8. Međunarodnoj konferenciji, govorili su i Joost van der Velden ispred Crescent Group-a, Igor Ćika, Goran Mandić i Marko Matijević. Tema bezbednost u doba elektrike bila je i završno izlaganje, nakon kojeg su dodeljene nagrade spozora i prijatelja konferencije. Po zatvaranju zvaničnog dela konferencije, članovi SAMKB održali su Sednicu redovne Skupštine.

Cp Security
srebrni sponzor konferencije

Generalni sponsor ove konferencije, bio je Hik vision. Pored zlatnog sponzora Antenall, srebrno spozorstvo dala je naša kompanija CP Security. Među ostalim sponzorima, našli su se Vatrex rescue, MPC properties i Japan Tobacco International​

c2a
CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.