VestiCP Security Open day Belgrade

13/10/2022

Kontrola pristupa na kritičnoj infrastrukturi i udaljenim lokacijama

CP Security Open day Belgrade

Danas je CP Security održao Open day Belgrade, na temu Kontrola pristupa na kritičnoj infrastrukturi i udaljenim lokacijama, sa idejom da što vernije predstavi svoj proizvod ILOQ. Tom prilikom, u hotelu Holidej in, u Beogradu, ispred tridesetak ljudi iz različitih telekomunikacijskih kompanija i kompanija koje u svom poslovanju imaju udaljene objekte na kritičnim lokacijama, detaljno smo predstavili sve mogućnosti ILOQ-a, digitalnog sistema za zaključavanje, sa vlastitim napajanjem.

ID Shop prezentuje saradnju sa Telekomom Slovenije

Predavanju su prisustvovali i naši partneri iz ID Shopa, iz Slovenije, koji su, ovom prilikom, izložili studiju slučaja, baziranu na njihovom iskustvu u implementaciji ILOQ sistema na postrojenjima Telekoma Slovenija.

ILOQ je jedinstven proizvod, koji nema konkurenciju u svojoj branši, jer je jedini ključ koji ne zahteva izvor napajanja. On se aktivira, koristeći se energijom sa mobilnog telefona (NFC tehnologija), i to ga, pored garantovane sigurnosti, gotovo sasvim čini vankonkurentnim.

Pored mnogobrojih benefita kojim ILOQ, sistem za digitalno zaključavanje, može da se ponosi, Matijaš Ajdnik, iz ID Shopa obrazložio je i kako, upotrebom ILOQ sistema, unapređujete procese rada, štedite vreme i resurse. Sigurnost i zaštita su neosporni benefiti, jer nijedna proizvod na svetu nema taj novo sigurnosti (AES – 256), istakao je Matijaš, navodeći iskustva austrijskih kompanija koje već petnaest godina koriste ovaj sistem, u najrazličitijim kompanijama – od železničkog saobraćaja do energetskih i telekomunikacijskih kompanija.

-Vandalizam je gotovo nezamisliva mogućnost kad je u pitanju ILOQ, zaključio je Matijaš, pozivajući se na analize dugogodišnjih korisnika upravo iz Austrije.

Konferencija o elektronskoj kontroli pristupa ILOQ

Modularani cilindar, koji ovaj proizvod uključuje, lako se prilagošava širini i tipu vrata, što garantuje uštedu vremena, jer nećete morati da idete od postrojenja do postrojenja i uzimati bilo kakve mere. Ovo je još jedan od benefita koji ILOQ pruža. Na ovaj način, vaša firma će uštedeti na troškovima goriva i amortizacije, zbog toga, i ovu karakteristiku ne treba izostaviti.

Mogućnost da sa jedne platforme kontrolišete sistem zaključavanja, koji se zasniva na upotrebi ključa kao i rešenje koje se oslanja na upotrebu mobilnih telefona maksimalno povećava bezbednost a smanjuje troškove.

Gosti su pokazali interesovanje i uvedeli ogroman pontecijal ovog sistema, jer može da reši probleme u poslovanju sa kojima su se susretali godinama unazad.

ILOQ elektronski sistem pristupa

Jedinstveno, sveobuhvatno rešenje, kakav je ILOQ, ostavlja mogućnost primene i za privatne nekretnike ili poslovne zgrade, škole, bolnice ili kancelarije. Njegova namena je široka, zbog toga nije mamenjen isključivo jednoj delatnosti.

Sistem za zaključavanje iz iLOQ serije je izuzetno prilagodiv. Njegove karakteristike i funkcionalnost ispunjavaju potrebe kontrole pristupa za sve vrste nekretnina. Zamena mehaničkih brava je brza, laka i ekonomična, što potvrđuje činjenicu da je ovaj proizvod dobra investicija u sigurnost, za svakoga.

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.