SajmoviCP Security na SAJMU GRAĐEVINARSTVA

16/04/2022

Upoznajte se sa savremenim rešenjima za kontrolu pristupa

Vodeći događaj u građevinskoj industriji jugoistočne Evrope – 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, očekuje nas i ove godine od 27. do 30. aprila pod kupolama Beogradskog sajma. Pored građevinskih kompanija, manifestacija će okupiti i izlagače iz drugih delatnosti, a svoj pravac delovanja u oblasti bezbednosti i zaštite predstaviće i CP Security. Inovacije i bezbednosna rešenja koja ćemo ove godine predstaviti, verujemo da će biti najinteresantnije vlasnicima i direktorima.  Ukoliko ste pomenuti direktor ili vlasnik kompanije, hotela, SPA centra, bazena, stadiona ili građevinske kompanije, rado ćemo vas dočekati i razgovarati sa vama na temu zaštite vašeg poslovnog objekta. U Hali 1 na štandu CP Security, moći ćete da se upoznate sa najsavremenijim sistemima kontrole pristupa.

CP Security na sajmu gradjevinarstva seebbe

Imajući u vidu da je ulazak u svaki poslovni objekat zaposlenima i posetiocima neminovan, ali da za sobom povlači i veliki rizik, na ovogodišnjem Sajmu od nas ćete dobiti odgovor kako omogućiti siguran pristup vašem poslovnom prostoru. Kao važna karika po pitanju zaštite i bezbednosti poslovnog prostora gotovo svih delatnosti i branši, CP Security će izložiti fundamentalne koncepte bezbednosti koji minimiziraju rizik u poslovanju. Ovi sistemi pokazali su se kao izuzetno efikasni sigurnosni uređaji koji kompanijama pružaju uvid fluktuacije zaposlenih i ostalih posetilaca. Da je implementacija sigurnosnih sistema veliko olakšanje koje pruža sigurnost, a za sobom povlači i finansijsku uštedu, uverili su se i naši klijenti. Nekima od njih (Roaming Smart Security, RT-RK, Stambeno-poslovni kompleks “Novi Dorćol”, MPC, Banka Slovnije, Telekom Slovenije, Elektro Privreda Crne Gore) implementacija ovih rešenja smanjila je rizik od nezgoda i krađe. I ne samo to, već im je uštedela vreme i resurse, a poslovne zastoje i posledične finansijske gubitke svela na minimum.

Sistemi kontrole pristupa – prednosti postaju rešenja

Da u intenzivnim okruženjima postoji potreba za strogim bezbednosnim merama, koje pružaju zaštitu i sigurnost svih lica, možete se uveriti na štandu CP Security, na kome ćemo predstaviti pešačke barijere. Ovaj fleksibilan deo kontrole pristupa ima za cilj da zaštititi resurse, imovinu i sve važne poslovne podatke. Implementacijom pešačkih barijera u vaš poslovni objekat možete radikalno smanjiti verovatnoću nesreće, a istovremeno se osećati bezbedno. Ovo je trenutno najisplativiji, a ujedno i najelegantniji sistem kontrole pristupa koji koriste najveće svetske kompanije. Na aprilskom Sajmu građevinarstva CP Security će predstaviti tri pešačke barijere i nekoliko pratećih sigurnosnih rešenja.

Da li znate ko ulazi u vaš poslovni prostor?  

Ako ste čuli za Easy Gate barijeru onda ste i upućeni u to da poseduje vrhunske performanse po pitanju funkcionalnosti i visokog stepena bezbednosti, a ističe se elegancijom, prilagodljivoj svakom poslovnom prostoru. Barijera efikasno detektuje pokrete i onemogućava neovlašćen pristup. Poseduje sigurnosne senzore za preciznu detekciju pokreta, prepoznaje osobe sa prtljagom ili u invalidskim kolicima. Zvuk alarma i mogućnost glasovnih korporativnih poruka koje će dočekati posetioce je još jedna od njenih performansi. Jedinstveni režim samodijagnostike omogućava daljinski pristup i kontrolu barijere, a samostalno prijavljuje i bilo koji akt vandalizma. Drugi model barijera je Bar Ba i  Bar One Unipod, koji se automatski prilagođava brzini prolaska korisnika, čime se smanjuje mogućnost malverzacija i neovlašćenog pristupa. Ova barijera onemogućava da dve osobe u isto vreme prođu kroz barijeru Pogodna je za svaki prostor i ispunjava visoke estetske zahteve. U svakom slučaju će vam uštedeti i vreme i novac. U trenucima evakuacije barijera se može softverski otključati, što omogućava neometan i slobodan prolaz. Rexon Era 3, kao treći model pešačke barijere, zapravo je dvostruko obrtna kapija sa elektronskom kontrolom pristupa, koja omogućava njeno samostalno funkcionisanje. Radi  efikasne identifikacije prolaznika, može se povezati sa uređajima za čitanje bar-kod kartice, magnetne kartice, proxy čip kartice, smart kartice ili biometrijskim senzorom. Kontrola pristupa štićenom sportskom ili nekom drugom objektu uz naplatu ulaznica odličan je teren za implementaciju automatskih sistema. Oni obezbeđuju punu bezbednost i ubrzavaju protok ljudi, a eliminišu troškove za angažovanje vratara, redara i drugih kontrolora. Rexon Era 3 se otvara pod zadatim uslovima i propušta osobu, pri čemu onemogućava da sa tom osobom prođe još jedna ili više osoba koje nisu dobrodošle ili nisu platile ulaznicu. Sa ovom barijerom za nepozvane goste ste sigurno na dobitku!

Sistemi zaštite sve tri pešačke barijere su izuzetno pouzdani, lako se instaliraju i nude maksimalnu sigurnost. ​ Servis i održavanje od strane CP Security su zagarantovani i izvode se nakon prijema mejl zahteva korisnika u roku od 24 časa.

Pametne brave i pametan nadzor zaposlenih

U okviru pomenute sajamske manifestacije, CP Security će, osim pešačkih barijera prezentovati i EVVA Airkey i ILOQ sisteme pametnih brava kojim vaš telefon postaje ključ, kao i brava koje se ugrađuju u ormariće, a koji su najčešće zastupljeni u sportskim i hotelskim objektima. Na ovu ponudu, nadovezuje se i My Work, sistem evidencije radnog vremena zaposlenih, koji nudi precizno izveštavanje, a može se personalizovati prema potrebama svake kompanije. My Work sistem štedi vaš novac na dnevnom nivou, praćenjem stvarno provedenih sati zaposlenih na radnom mestu.

Mehanički sistemi zaključavanja

Našu standardnu ponudu čine EVVA cilindri za vrata, katanci i bravice.

Uz sve planirane novine i unapređenja, Sajam građevinarstva će zadržati koncept sa dugom tradicijom u ovom delu Evrope, gde sajmovi nisu samo poslovnog, već i izložbeno prodajnog karaktera. Pridružite nam se i uverite se u naša inovativna, sigurnosna rešenja, sa izuzetno visokim nivoom zaštite.

Očekujemo vas u hali 1 na Sajmu građevine od 27. do 30. aprila!

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.