Kontrola pristupaRaznovrsnost boja i kontrola pristupa – moguće je!

08/03/2024

Vrhunski dizajn uz CominfoRaznovrsnost boja
i kontrola pristupa

Uobičajeno, COMINFO rešenja za kontrolu pristupa izrađuju se od nerđajućeg čelika sa brušenim ili poliranim završetkom, ali to ne znači da standardne brze barijere i turniketi moraju biti nužno sivi ili metalik boje. Koristimo praškasto lakiranje kako bismo naša rešenja za kontrolu pristupa učinili šarenijim — Cominfo bira visokokvalitetne praškaste boje od međunarodno priznatih dobavljača.

Praškasto lakiranje obezbeđuje da se brze barijere i turniketi savršeno uklapaju u svoje okruženje, dopunjujući paletu boja enterijera ili ističući boje brenda klijenta odmah na ulazu.

U ponudi su veliki izbor boja koje možete izabrati iz standardnih i premium RAL paleta boja.

VRHUNSKA ZAVRŠNA OBRADA
ZA SVAKI ENTERIJER

Završna obrada od brušenog čelika
Završna obrada polirani čelik
Završna obrada turniket i barijera nerđajući čelik

BRUŠENI NERĐAJUĆI ČELIK

Neutralno, elegantno i šik. Standardni brušeni završetak naših brzih barijera od nerđajućeg čelika vrlo je vremenski neosetljiv. Poznat je po tome da se dobro uklapa sa bilo kojim modernim enterijerom.

Osim svoje elegantne privlačnosti, brušeni završetak ima funkcionalne prednosti za nerđajući čelik, poboljšavajući opšti izgled i dugovečnost. Brušeni čelik ima tendenciju da odbija prašinu, čineći nečistoće koje se na njemu zadržavaju manje vidljivim. Otporan je na rđu, oštećenja i vremenske uslove; njegovu površinu možete matirati do različitih stepeni, što utiče na sposobnost refleksije svetlosti.

POLIRANI NERĐAJUĆI ČELIK

Proces poliranja čini čelik sličnim površini ogledala, čime vaše brze barijere odmah privlače pažnju, to je veoma dugovečna površina.

PRAŠKASTO LAKIRANJE

Praškasto obojena rešenja za kontrolu pristupa dobijaju na popularnosti, jer moderna tehnologija klijentima omogućava da biraju bilo koju boju iz RAL palete boja. Uklapajte brze barijere sa bilo kojim elementom enterijera za najcool dizajnersko iskustvo.

Praškasto lakiranje je moderna tehnologija završne obrade površina — prekriva površinu zaštitnim slojem koji je estetski privlačan. Današnje praškasto lakiranje je dugotrajno i otporno.

Imate li pitanja ili upit o proizvodu?

Molimo vas da nas kontaktirate putem našeg kontakt formulara i vaš zahtev će biti prosleđen odgovarajućem timu.

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.