Kontrola pristupaOd evolucije brava do revolucije ILOQ pametnog zaključavanja

13/02/2024

Kontrola pristupa sa ILOQOd evolucije brava
do revolucije pametnog zaključavanja

Godina 2024. je trenutak kada iLOQ pravi još jedan veliki iskorak napred u upravljanju pristupom lansiranjem svog revolucionarnog novog softvera.

Prošle godine, iLOQ je proslavio svoj 20. rođendan gde je CP Security kao predstavnik celog regiona aktivno učestvovao. Od svog osnivanja, iLOQ je potpuno promenio tradicionalnu industriju brava. Prvo sa rešenjima zasnovanim na digitalnim ključevima, a zatim sa rešenjima bez ključa, zasnovanim na mobilnom telefonu, sve u pravcu smanjenja baterijskog otpada.

Sa jačim brzinama Interneta, sve više fizičkih proizvoda može biti povezano sa internetom. To pruža ogromne količine podataka koje će pomoći ne samo stvaranju dodatne vrednosti za segmente korisnika, već i boljem i bržem iskustvu za krajnje korisnike.

ILOQ
Bolje, pametnije, prilagođenije

Iloq s 50 telefon je ključ
Iloq s 5 ključ
iloq blog 1 (2)

Razmislite o evoluciji u autoindustriji. Računari u vozilima današnjice pružaju proizvođačima obilje informacija o lokaciji, performansama pa čak i putnicima u vozilu. To im je pomoglo da dizajniraju bolje, pametnije i prilagođenije načine transporta.

Početni fokus u ovoj industriji bio je pomoći vlasnicima zgrada da povećaju vrednost svojih objekata maksimizirajući sigurnost i minimizirajući troškove. Takođe, ljudi koji upravljaju sistemima zaključavanja su jako bitni – olakašano je korišćenje pružanjem jednostavnog softvera koji im pomaže da brzo i efikasno programiraju, ažuriraju i čak poništavaju brojna prava pristupa samo jednim klikom. Cp Security zajedno sa iLOQ-om želi unaprediti korisničko iskustvo za sve naše klijente. Sada zajedničkim snagama i razumevanjem kranjeg korisnika podižemo korisničko iskustvo na sledeći nivo. Birajte pametno, birajte ILOQ elektronski sistem zaključavanja.

NOVI EKOSISTEM

U budućnosti će iLOQ zajedno sa CP Security-em držati pravac kontrole prisupa, iako se već počelo sa novim rešenjima koja daleko nadmašuju tradicionalnu bravu i ključ. Ono što se menja jeste da će ponuditi novi ‘ekosistem’ koji pruža mnogo više, izbegavajući nepotrebne štetne materijale za proizvodnju svojih sistema i time znatno doprineti očuvanju životne sredine.

Pogledajte i ostale sisteme za kontrolu pristupa.

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.