IloqiLOQ postavlja svoju 50.000. bez baterijsku bravu na Cellnex lokacijama

21/05/2024

ILOQDeo "Cellnex Smart Access projekta" za digitalizaciju pristupa lokacijama i olakšavanje terenskih operacija

Naši partneri iz kompanije iLOQ čije proizvode imamo u ponudi, pružaju svoje bez baterijsko rešenje za zaključavanje Cellnexu od 2021. godine, čiji su operativni prioriteti sigurnost i efikasno upravljanje pristupom. Rešenje, koje je implementirano na Cellnex lokacijama u 10 zemalja, ima prvu bravu na svetu koja sakuplja radnu energiju iz NFC polja generisanog pametnim telefonom za otključavanje.

Prava pristupa se šalju kao ‘telefonski ključevi’ putem iLOQ aplikacije koja se izvršava na pametnim telefonima Cellnex korisnika, dobavljača i radnika. Ona se ažuriraju daljinski i u realnom vremenu. Više lokacija je praktično integrisano u jednu sigurnu softversku platformu zasnovanu na cloudu unutar „Cellnex Smart Access projekta“. Trenutno ima više od 24.000 aktivnih korisnika i preko 86.000 otvaranja mesečno.

iloq 2
iloq s50
iloq

BUDITE I VI DEO ODRŽIVOSTI PLANETE

iLOQ-ova inovacija eliminiše fizičke ključeve, baterije i nepotrebni višak žica, maksimizirajući sigurnost, osiguravajući nulto održavanje i minimizirajući troškove životnog ciklusa. I, eliminacijom upotrebe 20.000 baterija godišnje u proseku, iLOQ takođe pomaže Cellnexu da ispuni svoje ciljeve održivosti.

Budite i vi deo održivosti planete.

SAZNAJTE VIŠE

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.