EvvaSaikVestiCP Security na Stručnim konsultacijama bezbednosti u Crnoj Gori

11/07/2024

CP Security na Stručnim konsultacijama bezbednosti

Naš CEO, Suhanek Dragan, u hotelu Splendid, predstavio je CP Security na stručnim konsultacijama posvećenim zaštiti i spašavanju lica i imovine, zaštiti od požara i zaštiti na radu.

Predstavljeni su Evva i SAIK proizvodi i njihove prednosti u svetu korporativne bezbednosti. Kolega Dragan je predstavio najnovija rešenja koja možete pogledati na samom sajtu CP Security-a.

Ovaj značajni događaj, organizovan u saradnji Asocijacije menadžera bezbednosti Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, okupio je vodeće stručnjake i predstavnike relevantnih državnih institucija.

Događaju su prisustvovali državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, gospodin Petar Koprivica, v.d. sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova, gospođa Dragana Đurišić, te mnogi drugi ključni akteri iz oblasti bezbjednosti. Njihovo prisustvo ističe važnost ove teme za našu zajednicu.

cp security cg konferencija menadzera (3)
cp security cg konferencija menadzera (9)
cp security cg konferencija menadzera (8)
cp security cg konferencija menadzera (6)

Sa dolaskom letnje sezone i većim brojem gostiju, bezbednosni izazovi u Crnoj Gori postaju sve veći. Predavači su podelili svoja bogata znanja i iskustva, pružajući dragocene uvide i praktične savete za unapređenje bezbednosnih standarda.

Učešće
renomiranih stručnjaka

Među renomiranim stručnjacima koji su održali predavanja bili su Veselin Rmuš, Milan Baltić, Ljuban Tmušić i Miroslav Jaredić. Njihove prezentacije i diskusije su dopriniele boljem razumevanju izazova i identifikaciji rešenja koja će unaprediti zaštitu lica i imovine, zaštitu i spašavanje, zaštitu od požara i zaštitu na radu.

cp security cg konferencija menadzera (7)
cp security cg konferencija menadzera (5)
cp security cg konferencija menadzera (2)
cp security cg konferencija menadzera (4)

Konsultacijama su prisustvovale odgovorne osobe iz sektora bezbednosti, koje su aktivno učestvovale u diskusijama i razmjeni iskustava, čime je dodatno unapređena saradnja između javnog i privatnog sektora.

Dragan Radulović, predsednik Asocijacije menadžera bezbednosti Crne Gore, potvrdio je da je svima nama cilj podizanje bezbednosne kulture na viši nivo, uz razmenu iskustava i primenu najboljih praksi u svakodnevnom radu.

Za više informacija o proizvodima za zaštitu imovine i poslovanja pogledajte naše proizvode. >>>

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.