Specijalna oprema
za kontrolu dokumenata

Oprema za napredni pregled dokumenata sa magnetnim bezbednosnim karakteristikama, za istraživanje u daktiloskopiji i balistici.
 • REGULA 7708
Regula-7708

Regula 7708
Magneto-optički histeresigraf MOHister

MOHister Regula 7708 je specijalno dizajnirana da se koristi u primenjenim istraživanjima, posebno za razvoj novih i poboljšanje postojećih funkcija bezbednosti dokumenata sa magnetnim svojstvima. Takođe je savršen za praćenje sigurnosti tokom proizvodnje novčanica ili hartija od vrednosti. MOHister se može koristiti za opsežna istraživanja elemenata magnetne štampe koja su obavili forenzički stručnjaci.

Regula 7708 je konstruirana kao jedinstvena jedinica za upotrebu na radnoj površini. Koristi se sa računarom i u potpunosti kontroliše uz pomoć CADR softvera (isporučuje se sa jedinicom). Uređaj je pouzdan, praktičan i jednostavan za upotrebu.

Preuzmite brošuru
za više informacija:

Korisnici

 • Forenzička odeljenja
 • Granične kontrole / imigracione usluge
 • Carinske vlasti
 • Sudska veštačenja
 • Policija
 • Finansijske institucije
 • Ostale agencije i organizacije ovlašćene za proveru dokumenata i novčanica

Funkcionalnost Regula 7708

Funkcionalnost uređaja Regula 7505M: Ključna karakteristika ovog Regula rešenja je mogućnost merenja i procene karakteristika magnetne histereze sigurnosnih karakteristika u dokumentima i novčanicama pod različitim uslovima magnetizacije, i to:

intenzitet polja zasićenja;

magnetna indukcija zasićenja;

zaostala magnetna indukcija;

sila prisile;

gubitak histereze.

Na osnovu merenja sile, uređaj omogućava klasifikovanje karakteristika magnetne zaštite u dokumentima i novčanice prema vrsti feromagnetskih materijala koje sadrže (tj. Soft, SemiHard, LoCo Hard / HiCo Hard).

Histerisigraph vrši funkciju tomografije magnetnog polja na različitim udaljenostima od ispitivanog predmeta površina. Ova funkcija omogućava proučavanje 3D raspodjele magnetnog polja i njegove integralne procene. Uređaj je po svojoj funkcionalnosti jedinstven.

Set isporuke

 • CADR softver i upravljački programi za kontrolu uređaja
 • Kofer
 • Opciono: PC

Zakažite sastanak ili prezentaciju naših proizvoda

  Ko koristi
  uredjaje za verifikaciju autentičnosti dokumenata?

  Bogata ponuda uređaja za kontrolu dokumenata proizvođača Regula forensis, namenjena je svim institucijama, ustanovama ili kompanijama koje imaju potrebu za pouzdanim i proverenim rešenjima za proveru dokumenata. Bilo da su u pitanju državni organi, finansijske institucije ili druge ovlašćene ustanove i agencije ovi uređaji predstavljaju odgovarajuće bezbednosno rešenje svugde gde je potrebna efikasna, brza i pouzdana provera dokumenata.

  Pogledajte i ostale naše proizvode

  Regula-sdkmobilni-citac-dokumenata
  Regula-7708
  Regula-7505M
  Regula-70x4-uredjaj
  Regula-4308-skeniranje-dokumenta
  Regula-1025-kontrola-novcanica-i-dokumenata
  CP SECURITY GROUP
  CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

  Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

  KONTAKT
  CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
  PRIJAVITE SE

  Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.