MCS

Magnetna tehnologija čini ključ nemogućim za kopiranje.

Trostruka zaštita u vidu jednog magnetnog i dva mehanička nivoa kodiranja omogućuju da MCS odgovori na najviše i najosetljivije zahteve bezbednosti. Zbog toga je MCS pogodan za veoma kompleksne strukture i sisteme zaključavanja.

Magnetna tehnologija čini ključ nemogućim za kopiranje, a ostali sigurnosni elementi, kao i sam materijal od kojeg su ključevi i cilindri napravljeni, pružaju dodatnu i dugotrajnu zaštitu od habanja, obijanja ili bušenja cilindra.

Kljuc-MCS-magnetni-sistem-zakljucavanja

Prednosti
magnetnog sistema zaključavanja

100% ZAŠTITA OD KOPIRANJA

POGODAN ZA VEOMA KOMPLEKSNE STRUKTURE MASTER SISTEMA

ODGOVARA NA NAJOSETLJIVIJE BEZBEDNOSNE ZAHTEVE

VISOKA ZAŠTITA OD PROVALA

VLASNIČKA KARTICA

PATENTIRANO REŠENJE

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2020/04/MCS_Zylinderansicht.png

MCS
cilindar

MCS cilindar sadrži 8 slobodno okretnih magnetnih rotora sa obe strane kanala kroz koji ulazi ključ. Svaki od rotora odgovara jednom od četiri magneta na MCS ključu. Magnetni rotori dolaze u poziciju za zaključavanje samo preko autorizovanog ključa.

MCS
cilindar

MCS cilindar sadrži 8 slobodno okretnih magnetnih rotora sa obe strane kanala kroz koji ulazi ključ. Svaki od rotora odgovara jednom od četiri magneta na MCS ključu. Magnetni rotori dolaze u poziciju za zaključavanje samo preko autorizovanog ključa.

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2020/04/MCS_Zylinderansicht.png

MCS
ključ

MCS ključ kombinuje dve tehnologije za optimalnu zaštitu: jednu magnetnu i dve mehaničke vrste kodiranja. Osmostepeno skeniranje MCS magnetnog ključa vrši se preko četiri okrugla magneta unutar cilindra sa obe strane profila ključa. Neuporediva sigurnost se postiže dodatnim dvostrukim mehaničkim kodiranjem koji zajedno sa patentiranim magnetnim MCS kodiranjem čini ovaj ključ pouzdanim bezbednosnim rešenjem.

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2020/07/MCS-kljuc.jpg

Vaša MCS BEZBEDNOSTKako vas magnetno kodiranje štiti?

 • Obijanje i kopiranje
 • Bušenje
 • Čupanje i lomnjenje
 • Patent

Slobodno okretni magnetni rotori MCS cilindra su prostorno odvojeni od kanala i zato se ne mogu skenirati, niti se njima može manipulisati. Zato se magnetno kodiranje u MCS cilindru ne može kopirati. 

Elementi od čvrstog metala koji su smešteni unutar cilindra omogućuju efikasnu zaštitu od bušenja.

Uz elemente od jakih legura i čelika, modularni (SYMO) dizajn cilindra nudi visoku zaštitu od čupanja i lomljenja uloška cilindra. 

Svi EVVA ključevi i cilindri su zaštićeni patentom i korisnicima su dostupni jedino preko ovlašćenih distributera. Samo kod distributera i isključivo uz vlasničku karticu može se izraditi kopija ključa, promeniti šema master sistema, dodati novi cilindar.

Zakažite sastanak ili prezentaciju naših proizvoda

  Ko koristi
  MCS sistem zaključavanja ?

  Bilo da su u pitanju javne ustanove, državne institucije, istraživačko-naučni centri, muzeji, bolnice ili međunarodni aerodromi, MCS rešenje pruža visok nivo sigurnosti svugde gde je potrebna zaštita osetljivih podataka. MCS ključ se ne može kopirati, a sam cilindar sadrži više nivoa zaštite od ilegalnih metoda otvaranja.

  Pogledajte i ostale naše proizvode

  Kljuc-EPS-magnetni-sistem-zakljucavanja
  EPS cilindar za vrata
  Kljuc-4KS-sistem zakljucavanja
  4KS cilindar za bravu cp security
  EVVA-cilindar-Airkey-cp-security
  Katanac-evva-airkey-cp-security
  Kljuc-ICS-magnetni-sistem-zakljucavanja
  ICS cilindar za vrata
  CP SECURITY GROUP
  CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

  Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

  KONTAKT
  CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
  PRIJAVITE SE

  Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.