4KS

Tehnologija bez opruga i sistem sa četiri preklapajuće krive

Zahvaljujući patentiranom sistemu sa četiri preklapajuće krive koji mu obezbeđuju maksimalnu sigurnost, 4KS cilindar je pogodan za sisteme zaključavanja sa složenom strukturom i velikim brojem korisnika i korisničkih grupa. Ovaj sistem karakteriše i tehnologija bez opruga, što 4KS čini otpornim na ekstremne vremenske uslove. Ključ 4KS rešenja je specifično dizajniran i reverzibilan je tj. ima mogućnost obostranog umetanja u cilindar.

Kljuc-4KS-sistem zakljucavanja

Prednosti
4KS sistema bez opruga i sistemom sa četiri preklapajuće krive

NAPREDAN SIGURNOCNI SISTEM SA ČETIRI PREKLAPAJUĆE KRIVE

POGODAN ZA NAJSLOŽENIJE STRUKTURE MASTER SISTEMA

OTPORAN NA SPOLJAŠNJA OŠTEĆENJA I EKSTREMNE VREMENSKE USLOVE

OTPORAN NA KOROZIJU I SPOLJAŠNJA OŠTEĆENJA

REVERZIBILAN KLJUČ

PATENTIRANA TEHNOLOGIJA BEZ OPRUGA

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2020/07/4KS-cilindar.jpg

4KS
cilindar

Svi elementi unutar cilindra konstruisani su tako da pružaju maksimalnu zaštitu od neovlašćenog kopiranja. Pri umetanju ključa u cilindar, dve kontrolne poluge skeniraju 6 krivih (kanala) urezanih na ključ i dovode 12 pinova u odgovarajući položaj. Dodatna donja poluga proverava ivice profila ključa. Prilikom samog otključavanja, ključ se skenira 4 puta (tri puta više u odnosu na ostale sisteme zaključavanja), što omogućuje maksimalnu bezbednost.

4KS
cilindar

Svi elementi unutar cilindra konstruisani su tako da pružaju maksimalnu zaštitu od neovlašćenog kopiranja. Pri umetanju ključa u cilindar, dve kontrolne poluge skeniraju 6 krivih (kanala) urezanih na ključ i dovode 12 pinova u odgovarajući položaj. Dodatna donja poluga proverava ivice profila ključa. Prilikom samog otključavanja, ključ se skenira 4 puta (tri puta više u odnosu na ostale sisteme zaključavanja), što omogućuje maksimalnu bezbednost.

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2020/04/4KS_Zylinder_Schluessel_Euro_Diagonal_Schnitt_2.png

4KS
ključ

4KS je reverzibilan ključ sa specifičnim, zaobljenim vrhom koji omogućuje lako umetanje i rukovanje ključem. Njegova specifičnost ogleda se u 4 preklapajuće krive na profilu ključa koje obezbeđuju visoku zaštitu od kopiranja. Zaštitni sloj od nikl-srebra, uz tehnologiju bez opruga i dodatnu zaštitu svih elemenata za zaključavanje, garantuju izdržljivost ključa i celog sistema u najtežim uslovima.

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2020/07/4KS-kljuc.jpg

Vaša 4KS BEZBEDNOSTKako vas 4KS sistem sa četiri krive štiti?

 • Zaštita od obijanja
 • Bušenje
 • Zaštita od kopiranja
 • Patent

4KS cilindri imaju specifični sistem klizećih pinova bez opruge zahvaljujući kom se ne može otkriti tačan položaj pinova. Ovaj sistem onemogućuje pravljenje novog ključa (kopiranje) na osnovu skeniranja cilindra, kao i obijanje samog cilindra. 

Elementi od kaljenog čelika su standardna zaštita od bušenja za sve EVVA cilindre, pa i za 4KS. Ovaj cilindar je dostupan sa poboljšanom zašitom od bušenja zahvaljujući dodatnim ugrađenim elementima koji lome burgiju i time onemogućavaju bušenje cilindra.

4KS sistem je proizvod visoke tehnologije i zahteva visoko specijalističko znanje i specijalne mašine za poizvodnju. To izuzetno otežava ilegalno kopiranje ključeva.

Svi EVVA ključevi i cilindri su zaštićeni patentom i korisnicima su dostupni jedino preko ovlašćenih distributera. Samo kod distributera i isključivo uz vlasničku karticu može se izraditi kopija ključa, promeniti šema master sistema, dodati novi cilindar.

Zakažite sastanak ili prezentaciju naših proizvoda

  Ko koristi
  4KS sistem zaključavanja ?

  Zbog svojih tehničkih karakteristika i mogućnosti koje nudi, 4KS predstavlja efikasno rešenje koje je optimalno za velike komplekse sa složenom strukutrom master ključa i velikim brojem grupa korisnika.

  Pored visokog nivoa bezbednosti, izdržljivost i dugotrajnost sistema, praktičnost i mogućnost kombinovanja sa elektronskim EVVA rešenjima čine 4KS pravim izborom za industrijske kompanije, univerzitete, velike trgovačke lance i sl.

  Pogledajte i ostale naše proizvode

  Kljuc-MCS-magnetni-sistem-zakljucavanja
  MCS cilindar za vrata
  Kljuc-ICS-magnetni-sistem-zakljucavanja
  ICS cilindar za vrata
  Kljuc-EPS-magnetni-sistem-zakljucavanja
  EPS cilindar za vrata
  EVVA-cilindar-Airkey-cp-security
  Katanac-evva-airkey-cp-security
  CP SECURITY GROUP
  CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

  Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

  KONTAKT
  CP Security group int d.o.o. Kudeljarski nasip prva 124g, 26000 Pančevo, Srbija
  PRIJAVITE SE

  Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.