Hotelske brave sa karticom za pametan pristup bez ključevaSALTO SYSTEM
rešenje namenjeno hotelima

Salto sveobuhvatno rešenje za kontrolu pristupa, namenjeno smeštajnim objektima i prilagođeno svim vašim potrebama. Više od klasične elektronske kontrole pristupa.

Pametna platforma kreirana je tako da pruža potpunu slobodu kreiranja vašeg idealnog sistema kontrole pristupa.

Izuzetno rešenje za sve tipove hotelijerstva – od luksuznih hotela, All inclusive resort-a, do kongresnih i self service hotela, kao i za privatne apartmane i smeštajne jedinice poput airbnb-a.

Salto tehnologija pokriva sve načine rada: off-line, on-line, wiFi, mobilni pristup – sve u jednom sistemu.

Salto pruža mogućnost otključavanja hotelske brave sa karticom, RFID medijima, mobilnim telefonom ili PIN kodom. Ove tehnologije omogućavaju precizanu kontrolu pristupa za vas i vrhunsko korisničko iskustvo za vaše goste.

SALTO vizual
SALTO vizual 4
SALTO vizual 3
SALTO vizual2

Rešenje namenjeno hotelima
Otključajte hotelske brave sa karticom ili mobilnim telefonom

Potreban je samo pametan telefon da čekanje na prijem gostiju postane prošlost. Ponudite svojim gostima mogućnost izbora, da li će otključavati JustIn Mobile aplikacijom ili pomoću RFID medija. Mogućnost brzog i lakog prenosa digitalnih ključeva i daljinsko otvaranje vrata sa bilo koje lokacije.

Pojednostavite procese

Salto je specifičan softver kreiran za hotelijerstvo i turizam s ciljem da obezbedi izvanredno korisnično iskustvo, što je dokazano u više od 10.000 smeštajnih objekata širom sveta.  Salto pruža mogućnost integracije sa PMS sistemima za rezervacije.

Recepcijska softverska oprema

Jednostavan za upotrebu, kompatibilan sa PMS sistemima kao što su Micros FIDELIO, Protel, Infor, Nev Hotel…

Dizajn i funkcionalnost

Estetski izvanredan dizajn koji može da odgovori zahtevima i najspecifičnijem stilu enterijera.

Fleksibilnost dolaska

Obezbedite gostima dolazak u bilo koje vreme pomoću PIN koda ili mobilnog telefona. JustIN Mobile aplikacija za goste daje mogućnost prijema digitalnog daljinskiog ključa, a dostupna je za iOS i Android mobilne telefone.

Kontrola svih sistema u jednom

Potpuna kontrola pristupa, ko, kada i čemu pristupa u realnom vremenu. Obezbeđuje visoku sigurnost prenosa i šifrovanje podataka (AES 128).

Pruža mogućnost integracije sa sistemima CCTV, požarnim alarmom, evidencijom radnog vremena ili sistemima za bezbednost, kao i upravljanje svim sistemima iz cetralne platforme.

Salto sistem donosi nove funkcionalnosti, više fleksibilnosti, mogućnost jednostavnog upravljanja i poboljšanje korisničkog iskustva, dok u isto vreme doprinosi estetskom izgledu svim vratima i podiže nivo bezbednosti.  

Salto sistem je globalni lider na polju kontrole pristupa za ugostiteljstvo. Ovaj sistem je omogućio vlasnicima i menadžerima objekata mogućnost upravljanja osobljem, gostinskim sobama i zaštitom imovine.  Salto je razvio napredna i estetski dizajnirana elektronska rešenja za kontrolu pristupa, specifična za ugostiteljstvo, postavljajući novi standard u ovoj industriji.

Digitalni sistemi zaključavanja bez kabla

Optimizacija i digitalizacija sistema za zaključavanje i kontrolu pristupa, dobijaju sve veći značaj u oblasti tehničke zaštite objekata. Napredna rešenja za digitalno zaključavanje, rešavaju stare probleme i obezbeđuju nove standarde u oblasti bezbednosti.

Salto je sinonim za inovativna rešenja za zaključavanje, koja funkcioniše na lokalnoj mreži, Cloudu ili mobilnim aplikacijama..

Benefiti Salto sistema

 • Zašto je Salto najbolji izbor?
 • Salto vizija
 • Salto brošure
 • Iskustvo gostiju. Pružite glatko i savršeno iskustvo gostima i istaknite se na izuzetno konkurentnom tržištu uz Salto vrhunsku tehnologiju pametnog pristupa koja će vam pomoći da budete drugačiji od ostalih.
 • Jednostavne hotelske operacije. Pojednostavite i automatizujte sve radnje u hotelu od operacija u pozadini do recepcije uz pomoć Salto pametnih sistema pristupa i bezbednosti, beskprekorno integrisanih sa vašim postojećim alatima za upravljanje u ugostiteljstvu. Modernizujte hotelske operacije i upravljanje i uvođenjem najnaprednijih sistema bezbednosti upravljanja i pristupa u poslovanju pružite jedinstvene i neuporedive usluge gostima.
 • Dizajn i stil.  Ojačajte svoj brend i vizuelni stil uz Salto sistem, koji je napravljen od kvalitetnih materijala i sa završnom obradom koja ispunjava najviše standarde. Povežite ga sa hardverom napravljenim od najkvalitetnijih materijala vrhunske izrade i dobijate jedinstven proizvod koji ostavlja snažan utisak.
 • Bezbednost i sigurnost. Poboljšajte sigurnost za svoje goste, posetioce, osoblje i imovinu ispunjavajući jedinstvene izazove u ugostiteljstvu. Salto rešenja kombinuju jaku bezbednost 24 sata 7 dana u nedelji sa besprekornim, prikladnim i bezbednim pristupom. Možete da postignete pouzdanu bezbednost zahvaljujući fleksibilnim i jakim mogućnostima integracije sa softverima i hardverima trećih lica koja pružaju usluge. Napravite sopstveni ekosistem bezbednosti koji gostima omogućava siguran, pouzdan i lak pristup.
 • Salto hotelske brave su operativno efikasno rešenje. Štedi vreme i ljude, i ostavlja prostora da osoblje provede više vremena u interakciji sa gostima, za još bolje korisničko iskustvo.
 • Hotelske brave sa karticom štede troškove i poboljšavaju sve procese od rezervacija do recepcije. Proširite, modifikujte ili opozovite dozvole brzo i jednostavno i u skladu sa potrebama gostiju.
 • Bolja bezbednost. Dodatna vrednost. Poboljšana produktivnost. Efikasnije upravljanje.
 • Salto hotelske brave sa karticom predstavlja kontrolu pristupa bez ključeva na svetskom nivou i za sve buduće potrebe. Od 2001.godine, Salto se vodi svojom vizijom da napravi sisteme kontrole pristupa svetskog standarda koji su efikasni i jednostavni za upotrebu.
 • Pružamo vam mogućnost da kontrolišete sve svoje potrebe pristupa i obezbedite sva svoja vrata bez dodatne potrebe za složenim i skupim instalacijama žica uz potpunu kontrolu nad time šta, gde i kada može da se pristupi u svakom trenutku. Nakon uvođenja revolucionarnih promena u kontroli pristupa širom sveta i u sektorima gde bezbednost ima ključnu ulogu – od aerodroma, zdravstvenih i obrazovnih ustanova do hotela – nastavljamo da uvodimo novine kako bismo se uverili da isporučujemo najnaprednija i najfleksibilnija rešenja elektronskog zaključavanja na tržištu.

Hotelske brave sa karticom Otkrijte vrhunsko iskustvo bez ključeva
u ugostiteljstvu i hotelskoj industriji

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2023/08/salto-ks-640x470.jpg

Salto KS
ključevi

SALTO KS ključevi je jednostavno, skalabilno i fleksibilno rešenje za pametni pristup zasnovano na klaud tehnologiji koje odgovara trenutnim i budućim potrebama vašeg poslovanja sa najboljim mogućnostima u klasi i realnom vremenu za sisteme kontrole pristupa.

https://www.cpsecurity.rs/wp-content/uploads/2023/08/salto-space-640x470.jpg

Salto Space
Data-on-Card

SALTO Space Data-on-Card je u potpunosti integrisana, samostalna bežična platforma za pametno zaključavanje i sistem za upravljanje softverom zasnovan na internet tehnologiji koji omogućava lak pristup svim vratima u bilo kojoj zgradi na efikasan, fleksibilan, bezbedan i siguran način.

Hotelske brave sa karticomSalto komponente sistema

Salto nudi različite modele komponenti čiji elegantan dizajn, kao i brza i laka instalacija, doprinose velikoj fleksibilnosti ovog sistema.

Electronik-lock-Salto
Electronik-lock-SALTO-
Electronik-lock-SALTO-door-interior-
Electronik-lock-SALTO-glass-door
Electronik-lock-SALTO-glass-door-solutions-
Electronik-lock-SALTO-rfid-card
Electronik-lock-SALTO-XS4-MINI-ANSI---Cylindrical-Latch
Electronik-lock-SALTO-XS4-MINI-ANSI---Cylindrical-Latch-1
Electronik-lock-Salto-XS4-One
Electronik-lock-Salto-XS4-One-1
Electronik-lock-Salto-XS4-One-2
Electronik-lock-SALTO-XS4-One-DIN---E75
Electronik-lock-SALTO-XS4-One-DIN---E75-a
Electronik-lock-SALTO-XS4-One-DL
Electronik-lock-SALTO-XS4-One-DL-c
Electronik-lock-SALTO-XS4-One-DL-glass-door
Electronik-lock-SALTO-XS4-One---E70,-E75
Electronik-lock-SALTO-XS4-One---E70,-E75-a
Electronik-lock-SALTO-XS4-One---E70,-E75-b
Electronik-lock-SALTO-XS4-One---E70,-E75-c

Salto
elektronske brave

Pametni, sigurni, inovativni i laki za instalaciju, SALTO pametni elektronski kompleti brava za vrata nemaju potrebu za instalacijom žica i pružaju potpuno bežično i umreženo rešenje za elektronsko zaključavanje sa velikim opsegom različitih funkcija.

Salto
elektronski cilindri

Za objekte, različite primene, modele ili vrata svih standarda, SALTO pruža savršene cilindre koji odgovaraju svim vratima.

SALTO-Neo---cam-lock-electronik-cylinder
SALTO-Neo---EU-European-profile-electronik-cylinderr-1
SALTO-Neo-EU-European-profile-electronik-cylinderr-2
SALTO-Neo-EU-European-profile-electronik-cylinderr-3
SALTO-Neo-EU-European-profile-electronik-cylinderr-4
SALTO-Neo-EU-European-profile-electronik-half-cylinder
SALTO-Neo---Swing-handle-electronik-cylinder
SALTO-Neo---Swing-handle-electronik-cylinder-1
gantner-1
gantner-2
gantner-3
gantner-4
gantner-5
gantner-kontroler
Salto-brave-za-ormarice
Salto-brave-za-ormarice-3

Salto
bravice za ormariće

SALTO elektronske brave za ormariće pružaju bezbedno okruženje za čuvanje uz upotrebu aplikacije na mobilnom telefonu ili ključ kartice.

Salto
bravice za ormariće

SALTO elektronske brave za ormariće pružaju bezbedno okruženje za čuvanje uz upotrebu aplikacije na mobilnom telefonu ili ključ kartice.

gantner-1
gantner-2
gantner-3
gantner-4
gantner-5
gantner-kontroler
Salto-brave-za-ormarice
Salto-brave-za-ormarice-3

Salto
elektronski katanci

Napravljeni da podnesu sve primene, testirani i odobreni, SALTO Neoxx je katanac na koji možete da se oslonite kada ste na terenu i za svaku vrstu primene.

SALTO-G4-Neoxx-Padlock-elektronski-katanci
SALTO-Neoxx-Padlock-g3-katanci
SALTO-Neoxx-Padlock-G4-elektronski-katanci
SALTO-Neoxx-Padlock-G4-elektronski-katanci-2
SALTO-Neoxx-Padlock-katanci
Salto-XS---European-Keypad-Wall-Reader
Panel-XS-Reader
Long-Distance-reader

Salto
zidni čitač

SALTO zidni čitači uključuju najsavremenije standarde kada je u pitanju dizajn SALTO asortimana, sile tehnologije kao što je ova i za potrebe kontrole pristupa u online formi i u realnom vremenu.

Salto
zidni čitač

SALTO zidni čitači uključuju najsavremenije standarde kada je u pitanju dizajn SALTO asortimana, sile tehnologije kao što je ova i za potrebe kontrole pristupa u online formi i u realnom vremenu.

Salto-XS---European-Keypad-Wall-Reader
Panel-XS-Reader
Long-Distance-reader

Salto
kontroleri pristupa

SALTO pruža širok asortiman online kontrolera pristupa vratima.

Access-controlers-Enoder
Access-controlers-Ncoder
Access-controlers-Ncoder-2
Access-controlers-Portable-Programming-Device---PPD
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-1
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-2
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-3
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-4
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-6
Danapad-1
Danapad-2

Salto
motorizovane brave

SALTO motorizovana brava je pametna brava koja se povezuje i u sebi ima sve što je potrebno, a dizajnirana je na takav način da osigura vaš dom bez potrebe za ključem.

Salto
motorizovane brave

SALTO motorizovana brava je pametna brava koja se povezuje i u sebi ima sve što je potrebno, a dizajnirana je na takav način da osigura vaš dom bez potrebe za ključem.

Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-1
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-2
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-3
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-4
Danalock-V3-For-Euro-profile-cylinders-6
Danapad-1
Danapad-2

Salto
panik šipke i uređaji za izlaz u vanrednim situacijama

Salto smart uređaji zaštitu i bezbednost izlaza u vanrednim situacijama čine lakom i pametnom.

XS4-Panic-bar-PBA1200
XS4-Panic-Bar-PBE900
XS4-Panic-Bar-PBE900-b
XS4-PBF-RIM-Panic-Device
XS4-LE7S-DIN-compatible-mortise-lock

Salto
ugradne brave

Kontrola pristupa zahteva pouzdane i pametne ugradne brave visokog kvaliteta.

Salto
ugradne brave

Kontrola pristupa zahteva pouzdane i pametne ugradne brave visokog kvaliteta.

XS4-LE7S-DIN-compatible-mortise-lock

Salto
cilindrične brave sa kvakom

SALTO cilindrična brava sa kvakom pruža modernu zamenu za zaključavanje bez ugrožavanja sigurnosti.

XS4-Cartridge-cylindrical-latch
Tubular-Latch
ESD
Smart-ESD-1
Smart-ESD-2
Smart-ESD-3
Uredjaji-koji-stede-energiju

Salto
uređaji koji štede energiju

SALTO univerzalni sistemi uređaja za uštedu energije ostvaruju uštedu i udobrnost.

Salto
uređaji koji štede energiju

SALTO univerzalni sistemi uređaja za uštedu energije ostvaruju uštedu i udobrnost.

ESD
Smart-ESD-1
Smart-ESD-2
Smart-ESD-3
Uredjaji-koji-stede-energiju

Salto
periferni uređaji

Sistemske komponente, SALTO periferni uređaji se lako i bezbedno povezuju za potrebe praćenja, kontrole i automatizacije pristupa.

BLUEnet-Node
Salto-Credentials
Salto-Credentials-2
Salto-Credentials-3

Salto
akreditivi

SALTO akreditivi za pametan i bezbedan pristup dostupni su u mnogobrojnim verzijama koje odgovaraju različitim potrebama korisnika.

Salto
akreditivi

SALTO akreditivi za pametan i bezbedan pristup dostupni su u mnogobrojnim verzijama koje odgovaraju različitim potrebama korisnika.

Salto-Credentials
Salto-Credentials-2
Salto-Credentials-3
Mnogo više
od običnog zaključavanja sobe za goste

Unapredite iskustvo svojih gostiju uz Salto, globalnog lidera za kontrolu pristupa u oblasti ugostiteljstva. Naše bežično, pametno obezbeđenje bez ključa, hotelske brave na karticu, pruža vam vrhunsku kontrolu i savršeno se uklapa sa dizajnom i stilom vašeg hotela.

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.

Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

KONTAKT
CP Security group int d.o.o. Pančevački put 47, 11000 Beograd
PRIJAVITE SE

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.